Om oss

Om oss

Vår affärsidé är att tillsammans med kund utveckla och producera produkter av rör och plåt. Tillverkningen skall vara rationell samt av hög kvalitet.

Våra värderingar

Kvalité

För oss innebär kvalité att ständigt leverera produkter som uppfyller eller överträffar förväntan. Produkterna vi levererar ska vara stabila och starka, samt ha ett tilltalande yttre.

Hållbart

Hos oss står hållbarhet i fokus, både miljömässigt och produktionsmässigt. Vi kämpar hela tiden för att använda bättre metoder som är skonsamma för miljön.

Flexibel

Då vi kan vara med redan från start och utveckla produkten, som vi sedan kan producera i alla led i vår egna fabrik, har vi stora anpassningsmöjligheter efter kundens önskemål.

Vår historia börjar redan 1971

Bertil Bergbom och Söner AB startade som ett familjeföretag 1971 i Hjo, Västra Götaland. Tre år senare inleds samarbete med Kinnarps, som blir en av våra viktigaste kunder. 1977 flyttar vi in på Sveavägen, där en nybyggnation av 1800m2 sker. Samma år installeras också första svetsroboten. 1983 dubblas fabriksytan, som sedan byggs ut i omgångar de kommande åren. Idag omfattar den totalt 8.600m2.

År 2000 certifierades vi enligt ISO14001 som ett steg i fortsatt kvalitétsutveckling och 2012 tilldelades vi ISO9001. Vi blev tilldelade Trippel A silver år 2014, och har haft fortsatt högsta kreditvärdighet sedan dess.

I dag finns våra kunder inom flertalet sektorer, bland annat möbel, trädgård, bygg och butik.

I Mars 2018 blir AnVa Industries ny ägare av företaget

Företagspolicy